KARLSENS Spray & Save

Spray & Save er ITALIENSK PREMIUM-KVALITETS EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE og fås i flere smagsvarianter.

Eksempler på KARLSENS varianter:

  • Spray & Save Natural (Naturlig smag af ægte italiensk ekstra jomfruolivenolie)
  • Spray & Save med Basil (Basilikum)
  • Spray & Save med Lemon (Citron)
  • Spray & Save med Chili (Chili)
  • Spray & Save med Garlic (Hvidløg)
KARLSENS Spray & Save Jomfru oliven olier med flere smagsvarianter

SPRAY & SAVE Jomfru Oliven Olier

KARLSENS Spray & Save produkter og teknologien bag bevarer alle de ægte egenskaber ved olivenolien og gør brugen af vores produkter endnu lettere takket være det revolutionerende “Bag-on-ventil” -system.

Det er 100% ren olie, uden at være tilsat drivmidler, som er indeholdt i en gas tæt pose, der giver beskyttelse mod både luft og lys, selv efter åbning.

Spray & Save har siden 2012 revolutioneret måden hvorpå vi indtager og forbruger olivenolie på og via sine unikke egenskaber kombinerer den århundredgamle italienske respekt omkring produktion af kvalitetsolier nu kombineret med innovativ teknologi, der via sine egenskaber fremhæver de dyrebare aromaer.

Med KARLSENS Spray & Save kan forbrugeren reducere den brugte mængde olivenolie med helt op til 90% i forhold til en traditionel olieflaske.

HVORFOR ER SPRAY & SAVE DEN BEDSTE MÅDE TIL AT TILSÆTTE SMAG MED OG SAMTIDIGT SPARE PENGE

En dåse med 150ml svarer til cirka 1,7 liter olie i en traditionel glasflaske.

DET ER 100% NATURLIGT

Vores SPRAYANDSAVE olivenolier i de forskellelige varianter er 100% naturlige, det er der flere der tror omkring alternative sprayolier, men desværre er svaret i de fleste tilfælde nej.

De første til at introducere sprayolier var USA, men deres valgte løsning betød at principperne bag konkurrende løsninger er samme teknologi, som ofte bliver brugt til f.eks. hårspray og spraymaling.

For olivenolierne der blive sprøjtet, blandes således med drivmidler og tilsætningsstoffer, der er nødvendige for at emulgere det hele.

Men med SPRAYANDSAVE teknologien fra KARLSENS holdes olivenolien 100% ren og naturlig, fordi at vores olivenolier er i en pose, som indsættes i en aluminiumsbeholder.

Når produktet benyttes frigives trykluft inden i dåsen og men pga. teknologien forbliver olierne altid adskilt fra trykluften og dens indhold, så det, der kommer ud, er derfor og udelukkende 100%  ren olivenolie – så ingen drivmidler eller kemiske tilsætningsstoffer indeholdt i SPRAYANDSAVE olivenolierne fra KARLSENS.

OMKRING SPRAY DÅSERNE

De dyser KARLSENS benytter er ikke sædvanlige sprøjtedyser, men designet til at levere en unik forstøvning, om som leverer en ensartet mængde af produktet, og dette kan kun lade sig gøre pga. trykluften.

Trykluftens tryk på posen gør det muligt for produktet at sprøjte ud i en tynd tåge, der mikronesier oliepartiklerne, så duften og aromaen af ​​selve olien forstærkes og fordeles unikt.

SPRAYANDSAVE ER ITALIENSK PREMIUM-KVALITETS EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE OG FÅS I MANGE SMAGE.

Eksempler på KARLSENS smagsvarianter:

  • Spray & Save Natural (Naturlig smag af ægte italiensk ekstra jomfruolivenolie)
  • Spray & Save med Basil (Basilikum)
  • Spray & Save med Lemon (Citron)
  • Spray & Save med Chili (Chili)
  • Spray & Save med Garlic (Hvidløg)

Skulle I have andre varianter i tankerne – så kontakt os gerne med en forespørgsel.