BARBECUE GRILL KRYDDERI

Vores barbecue grillkrydderi er den perfekte krydderiblanding til alt der har med barbecue at gøre. Med en afbalanceret og aromatisk smag bestående af nøje udvalgte ingredienser giver krydderiblanding god smag til både kød og grønsager.

Om Barbecue Grill krydderi

Et blandingskrydderi

For at opnå den helt rigtige smag består barbecue grill krydderiet af flere forskellige krydderier. Hvilke ingredienser der indgår i en barbecue grillblanding kan veksle fra producent til producent. Krydderier og ingredienser som paprika, chili, peber, oregano, salt og sukker går dog ofte igen. Andre ofte brugte ingredienser er f.eks. koriander, ingefær, spidskommen, fennikel og bukkehorn.

En grillblanding er et tørt krydderi i pulverform med en orange/rød farve. Farven får blandingen blandt andet fra kombinationen af gurkemeje, chili og paprika.

Fyldig og aromatisk

Et barbecue grill krydderi er en smagfuld krydderiblanding med mange forskellige smagsgivende ingredienser. Den traditionelle barbecuesmag består af søde, salte og røgede smagsnuancer, som ethvert barbecue grill krydderi med respekt for sig selv også indeholder.

Denne krydderiblanding har en sødme fra paprikaen der balancerer godt med salten, da de spiller på to af de grundlæggende fem smage. Ingredienser som ingefær og chili skaber en friskhed og en varme, der, sammen med de tørrede krydderurter, giver krydderiblandingen en kompleks og aromatisk smagsprofil.

Anvendelse

Et barbecue grillkrydderi er oplagt at bruge til en god omgang grillmad. krydderiblandingen egner sig særdeles godt til kød af alle slags, blandt andet oksekød, svinekød, lammekød og kylling. Blandingen kan bruges som rub på det råt kød, hvor det gnides ind i kødet inden det skal grilles eller steges.

Barbecue grill krydderi kan også bruges til at lave marinader med. Den velafbalancerede smag der både er fyldig og behagelig går nemlig godt i spænd med ingredienser som ketchup, olie, løg, hvidløg og tomat. Derfor er blanding oplagt at bruge i marinader der indeholder disse.

Blanding kan dog også bruges som normalt madlavningskrydderi, hvor det f.eks. kan være anvendeligt til tacokød eller kyllingesteg.