Private Label fra KARLSENS

FÅ EGNE BRANDS MED VORES
PRIVATE LABEL ERFARING

Kontakt os for at høre om jeres muligheder for Private Label samarbejdet med KARLSENS

En stor del af KARLSENS aktiviteter og dagligdag går ud på, at tilbyde vores kunder PRIVATE LABEL produkter – så her er vi virkeligt på hjemmebane, for vi private labeler for nogle af de allerstørste brands og kæder I Skandinavien, herunder kan nævnes Magasin, SallingGroup, COOP Irma mf.

Vi ved, at en stor udfordring indenfor private label industrien er rent faktisk at kunne finde en partner, der både kan udvikle og ikke mindst samtidigt levere private label produkter I den fornødne og kvalitet.

Her hos KARLSENS har vi massiv erfaring med netop udvikling og ofte I samarbejde med kunden, for herefter at starte produktionen og samarbejdet op af jeres private label produkter.

Private labels findes i mange forskellige produktkategorier indenfor både fødevarer og nonfood varer.

En af de helt store årsager til den voksende interesse omkring private label er, at vores kunder via deres egne private label mærker opnår deres kunders loyalitet og ikke mindst jeres kunders købekraft.

I dialogen med os taler vi jer hele vejen rundt og omkring private labelforretningen, og via dialogen og prioritering sammensætter vi sammen jeres sortiement som passer ind i jeres målgrupper, og altid ud fra hvorledes vi bedst muligt opretholder det så attraktivt som muligt for jeres kunders præferencer og ønsker.

Så med KARLSENS private label område får I en unik og spændende mulighed for, at skabe nye forretningsområder som både positionere og differencer jer.

KARLSENS tilbyder en bred palette af emballagemuligheder og produktkategorier, og med vores sparring til jeres ønsker udvikler vi også unikke produkter til jeres virksomhed.

Vi tilbyder vores private label forretning til både fødevareindustrien, men også private label-brands til både detailbranchen og BTB-virksomheder – så med KARLSENS opnår I en unik mulighed for at differentiere jer.

I modsætning til kutymen i branchen, så tilbyder vi private label uden de store forventninger til volumen i antal og sortiement – så kontakt os meget gerne for en snak.