FSSC22000 er baseret på ISO 22000 og HACCP standarder (internationalt), så FSSC22000 er altså et certificeringssystem til fødevaresikkerhed for alle seriøse fødevareproducenter.  For Jer som kunde hos KARLSENS, er meningen at det skal hjælpe jer med at identificere og kontrollere risici for jeres produkters fødevaresikkerhed, og samtidigt at vores kunders produkter er underlagt de strenge fødevaresikkerhedsprocesser, og at vi tager vores forpligtelser omkring hygiejne og menneskers sundhed alvorligt. FSSC-22000 er anerkendt og godkendt af GFSI (Global Food Safety Initiative) som en anerkendt standard og så accepteres den af alle de førende fødevareforhandlere på Europæisk plan.  

FSSC22000 er baseret på ISO 22000 og HACCP standarder (internationalt), så FSSC22000 er altså et certificeringssystem til fødevaresikkerhed for alle seriøse fødevareproducenter.  For Jer som kunde hos KARLSENS, er meningen at det skal hjælpe jer med at identificere og kontrollere risici for jeres produkters fødevaresikkerhed, og samtidigt at vores kunders produkter er underlagt de strenge fødevaresikkerhedsprocesser, og at vi tager vores forpligtelser omkring hygiejne og menneskers sundhed alvorligt. FSSC-22000 er anerkendt og godkendt af GFSI (Global Food Safety Initiative) som en anerkendt standard og så accepteres den af alle de førende fødevareforhandlere på Europæisk plan. Så fordi at vi her hos KARLSENS har valgt at være en del af denne høje og annerkendte standard, så betyder det bla. for os, at vi som fødevareproducent er klædt på til og derfor I stand til at navigerer I branchens potentielle udfordringer, udfordringer som f.eks ville kunne bringe fødevaresikkerheden i fare, og vi er i stand til at imødekomme vigtige kontrolfunktioner og derfor undgå de eventuelle risici der er I branchen.

Med vores FSSC 22000 certificering – så har vi 100% styr på og systematisk kontrol I de mange faser vores produkter er igennem inden de havner hos vores kunder. 

FSSC 22000 CERTIFICERING

  • FSSC 22000 standarden bygger på den internationalt anerkendte ISO-standard for fødevaresikkerhed ISO 22000
  • FSSC 22000 er udviklet for Fonden for Certificering af fødevaresikkerhed og er 100% anerkendt af Food Initiative Global Safety (GFSI)
  • FSSC 22000 standarden hjælper os producenter til at håndtere risikostyring og ikke mindst kvalitetsstyringsteknikker
    Betyder at KARLSENS kan arbejde med nogle af verdens største detailkæder

Har I spørgsmål hertil – så er I meget velkomne til at kontakte os – kontakt os her

Her hos KARLSENS er vi stolte af vores FSC certificering som er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir.

Man finder FSC-logoet på produkter af træ og papir, som betyder at du som kunde kan købe produkterne med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og f.eks at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Har I spørgsmål hertil – så er I meget velkomne til at kontakte os – kontakt os her